Despre noi

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti dornica sa satisfaca pretentiile fiecarui client ce apeleaza la serviciile noastre de curatenie.

Discretie – personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar la fiecare curatenie veti fi vizitat intotdeauna de aceleasi persoane.

Siguranta – angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei.

Profesionalism – folosim metode , substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat.

Flexibilitate – oferim programe standard de curatenie dar ne adaptam si solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in fimpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.

Garantam calitatea – Daca sunteti nemultumiti de vreo suprafata curatata de noi, revenim a doua zi asupra ei, gratuit, pana veti fi multumit.

Preturi accesibile – ne straduim din greu sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile.